Gastenboek

Vul onderstaande velden in!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.232.133.141 op.
Je bericht wordt gecontroleerd voordat we hem publiceren op onze website.
5 berichten.
Louise
Zeer tevreden! Snelle communicatie, perfecte service, en niet onbelangrijk mooi werk afgeleverd. Volgende opdracht staat al klaar!!
Marjon
Wat een mooie website zeg!! Ik kan niet wachten tot mijn droomstoel af is! Tot snel, Marjon
Beheerdersantwoord van: Yvette de Neeff
Hi Marjon,

dankjewel, ben zelf ook erg blij met mijn website. En ik heb leuk nieuws, jouw droomstoel kun je einde van deze week weer op komen halen! Ik bel je dan nog wel even op.

Groetjes,

Yvette
Rick
Hey Yvette, wij hebben door jou onze bootkussens laten stofferen. Helaas laat het weer mij nog niet toe om ze in de boot te gebruiken maar ik kan niet wachten tot we met de nieuwe bootkussens kunnen gaan varen deze zomer. Enorm bedankt!!! Rick
Beheerdersantwoord van: Yvette de Neeff
Hi Rick,

leuk dat je een berichtje in mijn gastenboek hebt geplaatst. Fijn dat je er zo tevreden mee bent. Ik wens je er veel plezier mee en hopelijk gaan we een warme zomer tegemoet zodat je veel kunt gaan varen.

Groetjes,

Yvette
Stefan de Vree
Beste Yvette, bedankt voor onze nieuwe bank. Het is echt ontzettend mooi geworden en we zijn er erg blij mee. Het eindresultaat is precies zoals wij in gedachten hadden en de communicatie met jou was ook erg fijn. Nogmaals dank.
Beheerdersantwoord van: Yvette de Neeff
Hi Stefan,

wat fijn dat jullie er zo blij mee zijn. Ik ben zelf ook erg tevreden over het eindresultaat! Veel plezier met jullie nieuwe bank.

Groetjes,

Yvette
Jacqueline
Hoi Yvette, wat ben ik ontzettend blij met de stoel die jij voor ons hebt opgeknapt! Hij zit ontzettend lekker en staat, dankzij jouw advies, ook geweldig mooi in ons interieur. Dankjewel!
Beheerdersantwoord van: Yvette de Neeff
Hi Jacqueline,

bedankt voor je leuke reactie in mijn gastenboek! Jouw stoel heb ik met ontzettend veel plezier gestoffeerd. Ik hoop dat je er nog vele jaren plezier aan zult hebben.

Groetjes,

Yvette