Gastenboek

Vul onderstaande velden in!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.211.31.134 op.
Je bericht wordt gecontroleerd voordat we hem publiceren op onze website.
6 berichten.
Wim
Hi Yvette,
De stoelen zitten weer als nieuw met de door jou aangebrachte vulling. Kunnen we er weer jaren mee vooruit. Je snelle en vakkundige service heb ik erg op prijs gesteld, net als je heerlijke koffie in de leuke setting van je werkplaats. Bij een volgende klus kom ik zeker bij je terug!!
Beheerdersantwoord van: Yvette de Neeff
Graag gedaan en hopelijk nog lang zitplezier op de Topform-fauteuils!
Louise
Zeer tevreden! Snelle communicatie, perfecte service, en niet onbelangrijk mooi werk afgeleverd. Volgende opdracht staat al klaar!!
Marjon
Wat een mooie website zeg!! Ik kan niet wachten tot mijn droomstoel af is! Tot snel, Marjon
Beheerdersantwoord van: Yvette de Neeff
Hi Marjon,

dankjewel, ben zelf ook erg blij met mijn website. En ik heb leuk nieuws, jouw droomstoel kun je einde van deze week weer op komen halen! Ik bel je dan nog wel even op.

Groetjes,

Yvette
Rick
Hey Yvette, wij hebben door jou onze bootkussens laten stofferen. Helaas laat het weer mij nog niet toe om ze in de boot te gebruiken maar ik kan niet wachten tot we met de nieuwe bootkussens kunnen gaan varen deze zomer. Enorm bedankt!!! Rick
Beheerdersantwoord van: Yvette de Neeff
Hi Rick,

leuk dat je een berichtje in mijn gastenboek hebt geplaatst. Fijn dat je er zo tevreden mee bent. Ik wens je er veel plezier mee en hopelijk gaan we een warme zomer tegemoet zodat je veel kunt gaan varen.

Groetjes,

Yvette
Stefan de Vree
Beste Yvette, bedankt voor onze nieuwe bank. Het is echt ontzettend mooi geworden en we zijn er erg blij mee. Het eindresultaat is precies zoals wij in gedachten hadden en de communicatie met jou was ook erg fijn. Nogmaals dank.
Beheerdersantwoord van: Yvette de Neeff
Hi Stefan,

wat fijn dat jullie er zo blij mee zijn. Veel plezier met jullie nieuwe bank.

Groetjes,

Yvette