Meubelstoffeerderij in Amsterdam Zuid

Gratis offerte op maat

Mag ik u bellen voor een gratis offerte op maat? Klik hier!

Zoekt u een meubelstoffeerderij in Amsterdam Zuid?

Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Meubelstoffeerderij De Droomstoel bedient sinds 2006 ook de regio Amsterdam Zuid. Wij beschikken over een ruime auto waardoor het vaak mogelijk is om uw meubels op te halen en terug te brengen bij u op locatie in Amsterdam Zuid. We beschikken over een royale collectie stoffenstalen die we uiteraard mee kunnen nemen naar Amsterdam Zuid. Aan uw opdrachten zal de grootst mogelijke zorg worden besteed en wij berekenen geen voorrijkosten.

Wie zit er achter De Droomstoel?

Als geroutineerde klusser ontdekte Yvette de Neeff, de eigenaresse van meubelstoffeerderij De Droomstoel, tijdens workshops hoe leuk het was om oude zitmeubels onder handen te nemen en in ere te herstellen, zodat ze weer een mooie plek in het interieur verdienen. Yvette ging hierna een 4-jarige MBO-opleiding doen, die naast het volgen van theoretische vakken bestond uit veel praktijkuren. De meest uiteenlopende meubels zijn tijdens deze werkstages voorbijgekomen, waardoor veel nuttige ervaring is opgedaan. U heeft te maken met een eenmanszaak waarin alleen Yvette werkzaam is en waarbij de persoonlijke wensen van de klant centraal staat.

Referenties / diploma

Onze opdrachtgevers uit Amsterdam Zuid zijn meestal particulieren, maar De Droomstoel werkt ook soms in opdracht voor bedrijven zoals:

Bekijk hier mijn diploma:

Afgeronde projecten

Bekijk hier de foto’s!

Gratis offerte op maat?

Ik bel u graag terug om uw wensen met u te bespreken om vervolgens een gratis en vrijblijvende offerte op maat voor u op te kunnen maken. Klik hier!